Thursday, August 2, 2012

Sofea (9 months) Masuk swimming pool pulak

Anak dara saya memang tak suka air sejuk!!!! Tapi kan bila masukkan dalam swimming pool yang kita orang tua rasa sejuk tu, dia gembira ceria jerk la pulok. tak caya tengok gambar..

hello :)

mama & papa janji nak belikan swimming suit ngan pelampung, tapi dok beli2 pon lagi hehe. bizi tak sudah kan. Ramadhan ni kita cuti dulu masuk pool (ke boleh masuk dengan alasan nak ajar anak berenang..lol :p).

Sofea suka air. Sejuk pon bole lupa sebab best. tu la orang cakap budak ni bila dapat main, yang lain2 dia lupa dah..hehe :)

5 comments:

baby lydia said...

mama n papa asik bizi lh syng..cm ne nk li kn pelampung tue..
zati, mek x nangis k masuk dlm swimming pool tue..??

saza said...

baya..tak nangis gelak adalaaa

aNiS tHe BumbleBee said...

ceycey! steady ja dia dlm tu.aku yg tua ni mula2 masuk pool pun agak merembes jugak la air mata.wakakaka!

aTy _faRed~ said...

kemain seronok lagi die ek..:)

MR Penyubiru said...

apa la mama ni..kesian sofea terpaksa guna tangan ibu sebagai pelampung..hehe..