Wednesday, August 1, 2012

Sofea 9 months old pegi pantai!!!

Assalamualaikum..

Ini kisah lama..hehe. Mama Sofea ni kalau nak tau memang sukakan pantai. Sangat syok dok tepi pantai makan ikan bakar sampai angin tiup sepoi2 bahasa :) .Time balik kampung before ni, kami pergi berkelah kat pantai Kluang, Terengganu.

Mama belikan menan


Warm up main pasir dulu...
Yesss..lupa dah air tu sejuk (padahal takut air sejuk)
Sofea sangat suka!!!good2 pasni tak risau nak ajak dia mandi pantai :)

6 comments:

baby lydia said...

pas ni leh g mndi sama2 kn..?

aTy _faRed~ said...

tak sabar nak bawak anak jugak gi pool ker..pantai ker..:)

siti norsarah Aminuddin said...

wah seronoknya main air. bagus tak geli dgn pasir :)

saza said...

baya..bole sangat :)

saza said...

aty..sila cpt bwk hehe

saza said...

siti..
ini budak sume tak gli