Thursday, December 13, 2012

Teleng sana..teleng sini..haha

Assalamualaikum..Salam hari khamis..yay esok Jumaat!! Harini I nak citer pasal cek mek mulut murai sofie. Selain daripada menari gangnam style(siap letak tangan kat sebelah berdiri dan goyang2 montot aiyakkk), kebolehan terbaru dia adalah berposing time amik gamba..default posing dia adalah senget kepala. I suspek cikgu2 dia la yang ajar kat skul sebab mama ngan papa dia takdok ajar pon ye..
see...asal nak snap gamba dia siap sengetkan kepala dan mulut senyum senget(exactly macam papa time kecik kalo tengok gamba)
nengok2..hehe


Peace

1 comment:

elly nadyra said...

mcm2 perangai la kan bebudak nih, salam kenal!