Friday, May 31, 2013

30 sudah??

Assalamualaikum. Arini baru nak citer pasal bday celebration padahal my bday itu adalah pada 20 May. Biasala sekarang zaman pemalas nak blogging.

Okayla..dimulakan dengan celebration kat office. Kengkawan office plan makan2 kat yosanabe. Steamboat. I follw ajer..

Sume dapat stove sorang sebijik

Ini personal set punya..
Makanan dia so-so sahaja for me & rasanya tak mao la pegi lagi kot. Hehe. Biasala I ni cerewet sikit nak bagi gred A kat kedai makan. I still prefer Johnny Steamboat sebab sukakan sambal cicah dia yang sodap.

Lepas tu sambung lak cut cut cake kat break area.

Actually sambutan ni untuk 2 orang sekali..hehe..p/s; I paling muda..erkk..motip?
Tq la kengkawan opisku walaupun masuk sini tak sampai setahun pownn lagik kan.


Lepastu balik keje sambut with my small familia je. Tahun ni sangat simple je. Pergi makan2 je. Kat Bread History. Dokla pikir nak makan mana. Last2 try situ je la sebab tak pernah makan.

Cake comel je 1 slice for me. Yang makan pon I ngan Sofea je
 
My small familia.. :)

Sofea pasta lover..

Happy bday to me sweet 13..erkk

dah kata Sofea pasta lover..haha

Ok stop daddy..pia nak makan..No Camera ok!!!

Alhamdullilah. Usia 30 tahun mampu lihat dunia lagi. Semoga Allah panjangkan umurku supaya dapat jaga anak2 pengarang jantung hati :) .

Hadiah? pospon katanya...hahahaha..takpela pospon pon pospon laaaaaaaaaa.. :p

3 comments:

nurul huda jumri said...

uits...mane ilang? haha..sama la aku pon, mood malas nk blogging dh skrg ni.
btw, epi bday babe! smoge pjg umo n murah rezeki.

saza said...

ada je ni haaa..hehe..tq babe :)

dya said...

dear, happy besday to u hah :)
smoga jadi good mummy 4 ur famili n new baby boy !!