Monday, July 30, 2012

Sofea balik kg 1 ramadhan (arini 10 ramadhan)

Assalamualaikum...

Pejam celik dah 10 ramadhan yerk umat islam menunaikan puasa. Alhamdullilah walaupun masih fully bf kan Sofea, pump lagik kat office, semuanya Allah permudahkan. Maybe sebab sekarang takde kerja (menunggu saat2 terakhir kat opis je), pastu sesuka suka balik pukul bape pon, jadi takdela letih sangat :) .

As usual, kalo 1 ramadhan, kami family berusaha kumpul bersama (skema dok ayat). Lagipun ramadhan kali ni jatuh pada hari Sabtu. Jadiknya aku sefamily, akak n bil, adek berpakat balik kg. Aku tambah lagik cuti 2 hari Isnin Selasa sesaja.

1 ramadhan just bershopping makanan kat param Machang..

Pilih2 tunjuk2 mana yang berkenan jerkkk


2 ramadhan, kami berbuka di Restoren Selera Tepi Sungai, Tanah Merah. pemes emes tau ini restaurant. Sumenya dijamin sedap dabel triple licious..

Segala macam kueh mueh pon ada tau
Not so complete En Mat Yacob's family


Sangatla rekemen yerk kedai ni. Dinasihatkan supaya buat tempahan dulu kalo idak penuh meja. Harga pon murah wokeyhhh.

3 ramadhan makan kat umah masakan mak yang penuh kasih sayang (paling best!!!! tapi gambo takde)..

4 ramadhan sudah balik Penang huhuhu....

Keletihan walaupun bukan dia yang drive!!! :p
Okayla...sampai di sini dulu..Sofea baru nak tunjukkan aksi sebenar dia, kena balik Penang pulak. Sian dia..huhu..takpe nanti dah besar, dia paham la tu :).

1 comment:

baby lydia said...

wek mek.kelantan makanan pe pemes bln pose nih??