Tuesday, October 9, 2012

Update citer basi..hoho

assalamualaikum..

alamak sudah berkarat ini blog. mari kita update pantaszzz..haha..

1. Raya..

Tahun ni raya kat Sabah..happening sungguh sebab anak2 buah hasben ku yg ramai sama2 baya itu sungguh super duper active hehe..siap tubuhkan group korea lagi. cipta lagu sendiri lagi ok.haha..Sofea pon suka la ramai keliling dia..

Family kecik kami ..yellow tahun ni
Gambar family besar tak jumpa..lol.

2. Mama Sofea at new office!!!
- After balik raya, terus start kerja kat company baru. Sekarang ni dah masuk minggu ke 6. Setakat ni ok. Ada peluang nak pegang fullchip sebab layout design ada 2 orang je kat cni..haha citer pasal keje paham ke dak readers? :p ..Tapi tak kisah, yang paling penting boss ok, environment ok. Itu je la kot..dan gaji ok..lol :p

3. Sofea 1 yr old!!
-Alhamdullilah cek mek Sofea kami turn 1 yr old 17/9 lepas. Takde jamuan besar2an pon just kami bertiga kat rumah. Beli jugak cake walaupun tau kami jugak yang kena makan sendiri. Maybe nxt year baru kita sambut besar2an sket..kasi dia paham dulu :)

aiyak hancur ini cake
 Happy bday Nur Sofea Eiryna..Semoga membesar dengan sihat. Jauhkan segala penyakit..Membesar jadi orang berguna dunia akhirat..amin

Sofea now still tak pandai jalan. Just bangun lepas tangan sendiri 10-20 saat gitu. Tapi muka minta puji n bangga gila siap tepuk tangan sendiri hehe.

Okayla..nanti kita update lagi..hehe..pemalas kannnnnn

3 comments:

cik selamah kundang said...

happy birthday sofea.nah hadiah komen :p

baby lydia said...

hpy besday a girl sofea :)

makcik rokiah said...

happy birthday sofea :)