Thursday, April 25, 2013

16 weeks :)

Assalamualaikum..

Happy Thursday. Esok Friday yay. Okay happy la sekarang ni dah lepas fasa muntah2, bluek2, takde selera makan, jalan macam siput, duduk rumah tidor sahaja macam takde keje lain dan macam2 lagik!!!. Alhamdullilah....

Berat, timbang kat rumah macam dah tambah. Minta2 la tambah sebab Sabtu ni nak pergi checkup. Baby bump dah ada sikit walaupon orang2 kat opis ni cakap macam tak mengandung. Tengokla nanti after 16 weeks ni mesti pewut akan membesar dengan jayanya & sekelip mata!!

Kali ni selera makan okey sikit.Takdela mengada2 sangat macam dulu nasi is NO. Dulu western sesaja. Kalo nasi pon nak nasi ayam CHICKEN RICE SHOP sahaja okey. Tapi sekarang ni mesti nak makan nasi putih baru rasa okey sikit. Selera orang kampung la sikit. Jimat la sikit kali ni...hehe.

Hope dapatla tengok gender budak ini Sabtu ni..

Okeyla Sabtu ni kita citer lagi..daaa..

2 comments:

dya said...

kita bersalin bulan yg sama lah mek..cume ko awl kot..hihi..nmpk gayanye x dpt lah nak melaram peplum tahun nih..hihihi..
nnti post entry gender bby eh..ko rasa boy k gurl ni mek?

Aty_Fared said...

Time nak tengok jantina anak tu plng tak sabar heh..:-)