Wednesday, April 24, 2013

PRU 13 ..Balik kg..

Hye hye hye.. Fuhh hangat sekarang ni pasal PRU. Kat fb sana sini penuh pasal PRU. Saya pon semangat jugak tapi semangat diam2. Kikikiki...

Sejak layak mengundi, saya dah start mengundi. 2 kali dah mengundi so kalo masuk kali ni dah 3 kali (Tak perlu kira umur I yang remaja berapa). Macam biasa this year pon memang wajib balik mengundi.

Tapi sudah terlupa pula I dah kawen :p . Tapi en hasben kalo nak mengundi jauh nun kat Sabah. Dia tak pernah balik mengundi. Tapi this year lain pulak, tetiba dapat tiket free. Satu keluarga lagi dapat. Jadinya saya adalah berbelah berkerat bahagi enam puluh tujuh. Pikir2 kalau tak balik sekarang, sampai next year la baru balik jawabnya. Kami dah beli tiket untuk bulan 10 tapi burn la kot sebab bulan 10 is my due lerr.

Jadinya saya buat keputusan balik kampung mertua la. Tapi tiket takde dalam tangan. Kalau tak dapat tiket, balik kg je la. Sib my kampung leh guna jalan darat je kan.

p/s: Abihla kalo kalah ngan 1 undi mesti kaum keluargaku akan salahkan diri ini yang tak bersalah..hahaa :p

2 comments:

dya said...

mek laki ko x ngundi pos ke?

saza said...

oit laki aku bukan askar..mana leh undi pos..hehe