Thursday, November 8, 2012

Holiday

Ohhh..Saya dah lemau ni. Bila dah lemau saya nak berjalan jalan jalan jalan. Insyaallah end of this year kita pergi melancong. Not so near but not so far jugak. Time for family& love~~~~~. Bila kita pernah kehilangan orang tersayang, kita akan appreciate keluarga terdekat lebih lebih lagi. Inilah kita manusia kan...ermmm..Inilah saya :'( . Miss my late brother actually. Hope can melawat kubur dia nanti. Lama tak melawat. Mak ayah saya kata antara ubat melepas rindu, pergi melawat kubur. Berkesan untuk ming & aboh. Kalau durang rasa sedih sangat, lepas melawat kubur, rasa lega sikit. Kalau saya dok KL senang la nak melawat. Ini jauh benau huhu. Dapat sedekah yassin & al fatihah dari jauh je.

Ohhh apalah saya membebel. Takde keje actually. Keje sume dah hampir nak siap. Just final touch up. Walaupun delay which bukan salah kitorang kan. Jadi sekarang relax relax relax. I loves my job here!!! No pressure, no gangguan mental whatsoever dari boss..kawan pon bebaik sume. Sesuai sungguh kot pencen kat sini...Kalau company tak jatuh bangkrup...Siyes malas dah nak melompat si katak lompat ni..enuff la kot. Kalau company bangkrup maybe saya dok rumah jadi suri rumah la pulak..hehe..

Bebel lagik..Okla...tak sabar actually nak berjalan jalan jalan kat negara orang...okey..byebye..

2 comments:

baby lydia said...

zati,brother ko yang mne 1 ni??sakit ke pe??(sori gangu emosi kau)

saza said...

adik lelaki aku weihh..fali..