Tuesday, November 20, 2012

Ini kisah mama Sofea...lol

Assalamualaikum. Saje nak membebel lagi....

Almost 3 months kat company baru ni. Alhamdullilah semuanya ok2 je. Sekarang kerja a bit slow sebab dah nak siap. Nak tapeout dah. Next project maybe start 1 mth lagi. Jadi sementara tu boss kata belajar pnr. gapodio la I cakap ni kan. takpela tak paham pon takpe sebab ni namanya membebel. 

Last week someone frm intel ada call. Asking I tengah cari keje ke idak. Dia kata dia terjumpa my resume kat jobstreet yang ntah bilala last update tu kan. Memang tak up to date pong resume tu hoho. Memandangkan I baru je start kereja kan, takkan nak jump lagi..no no no. Baik2 I tolak n bagitau yang sebenar2nya. I baru nak plan kerja kat sini for at least 5 years tauuuu.. :). Bukan rezeki company tu dapat I..lol hahaahaa...

Sorang lagi my colleague nak resign pulak. Jadi sesapa berminat nak keje meh2 sini resume hehe.

Okayla..Takat ni dulula kita menceceh..sekian..

p/s: nak tgk breaking dawn part 2!!!!

5 comments:

baby lydia said...

start 22hb kn movie tue?

Peri PiA said...

all da best :)

memey nak tgk movie tu

syukur bebas buat ape je kat negara tercinta ni

saza said...

aar babe...friday ni insyaallah nak tgk hehe

a.n.n.e said...
This comment has been removed by the author.
a.n.n.e said...

breaking dawn part 2 na and uyu sudah beli tix for esok malam guna citibank credit card buy 1 free 1 promo..hahaha