Friday, March 29, 2013

Muney kawen!!! plus mini Reunion

Assalamualaikum..

Musim cuti skool biasala mesti ada orang kawen kan. My friend pon samala kawen last week. Majlis kat Kelab Bandar Laguna,Sungai Petani. Tempat cantik. Outdoor gitu I loike.
Tema pink kaler..Sofea tu mood dia tak bagus huhu


Pelamin..cantik!!

Ni dalam kedai runcit. Main ngn anak tuan kedai. Sofea adalah suka lepak sini sebab ada econ.

Sofea agak tak berapa sporting sangat sebab cuaca yang agak panas. Kulit omputeh betul budak ni. Panas sikit abih leher dia naik ruam merah. Ngamuk sesaja. Bawak masuk dalam kedai runcit ada econ ceria balik. Memang agak omputeh budak ni, taknak panas, suka makanan western..walaupon hidung tak berapa nak mancung..heee :p

With pengantin...Selamat pengantin baru muney&ajim (baju gojez sangat!!)
After majlis, dalam pukul 3 gerak pergi rumah nonie. Plan nak jumpa kat ctu since Iza pon turun SP. Iffa dok Penang jugak. Rumah nonie kat Sungai Petani so kumpul kat ctu saje.
 Geng Unimas!!! Me, Iffa, Iza & Nonie.. Haha..Since graduate 2006 ni la kami dapat kumpul berempat hoho. Dah jadi mak budak pon...Seronok dapat jumpa *love love*
Lepas tu lagi sekali Sofea adalah mengamuk. Sofea ni macam tak berapa suka ngan orang yang dia tak kenal reramai. Padahal dok nursery!!lol.. Memula elok je main ngan anak2 durang yang lain. Lepas tu dah lama sangat kot..dah limit dia..Maybe kalo reti cakap dia akan ckp.."dahla mama jomla balik pi pi dah letih" ...hehe

630pm gitu kami bertolak balik. Sofea adalah terus ketiduran sampai esok pagi. Memang letih budak ni kesian..

p/s: Muney..Selamat Pengantin Baru bahagia selalu sampai akhir hayat..amin :)

2 comments:

dya said...

zati,diorang ni satu umur dgn kite ke?

saza said...

Samala baya..tapi pengantin tu muda setahun :)