Monday, March 4, 2013

8 weeks checkup

Hi..update lagi hehe biasala takde keje.

Sabtu lepas pegi checkup. Baby 8 weeks 2 days..Dah dapat EDD..101013. cantik tak no hehe. Heartbeat baby ok. Subhanallah baby sekecik tu jantung sekecik tu kita leh dengar bunyi dia.

Size dia 2.4cm kot tak ingat. Berat saya lak 49kg amik berat time nak dara. Lepas kawen & ada   anak berat tak pernah cecah bawah 50kg. Lepas  bersalin sofea punyala susah nak turun 3 kg lagi. Berat asal me 50kg. Sekalu baru pegnen 8 weeks terus turun. Minta2 lepas ni naik la. Kalo tak preggy maybe gembira la kan berat turun banyak tu.

Gigi still sakit lagi(camano nak makan!!) Just banyak minum susu je. Kalo aku doc gigi memang dah cabut sendiri huhu. Gynae bagi MC 3 hari yay. Sangat2 perlukan MC now.

okla nanti citer 12 weeks checkup pulak..semoga baby sihat walaupon mama dia tak berapa sihat..amin

3 comments:

dya said...

klu preggy x bole cabut ke gigi yg sakit tue??
klu ko minum susu jek..x lapa ke?abis tu ko mkn lah bubur sikit..

dya said...

klu preggy x bole cabut ke gigi yg sakit tue??
klu ko minum susu jek..x lapa ke?abis tu ko mkn lah bubur sikit..

saza said...

tak leh wei..huuh...mestila lapar tp nk buat cmno terpksa