Sunday, June 19, 2011

NUffnang dan saya :p

Assalamualaikum...hyehye..tetiba nak citer pasal nuffnang lak!!! Sebab agaknye dah lama tak bukak, tetiba je bukak...Hahahah..memang tak bergerak la kan duit tu sebab lama dah gwe close blog lama..

Click untuk tumbesaran

Haaaa..nampak tu..sumenya dr blog lama..blog baru takde hasil tuaian lagik :p ..tp, tensen lak tengok dia stop takat 40 hengget kan sbb sikit lagi nak cash out..kuang..Tapi hasil tuaian before ni dapatla jugak kan merasa duit nuffnang :p RM327.98 ..3 kali gwe cashout..Walaupun dok banyak, tapi okla bagi blog picisan mcm gwe.

Sekarang ni dah tak pikir pasal duit sangat. Yela, blog pon nak tak nak je kan sekarang jangan harap nak dapat hasil lebih kannnnnnnnnn...(tapi kalo dapat rm9 pon ok dah bole cash..wakakaka)

Buffer earning pon takdak lagik tak ble blah kan..hehe..takpela..Kalo ada rezeki, adala tu nanti..amin...

6 comments:

Peri PiA said...

insyAllah :)

Mr PenyuBiru said...

ala takpe. blogging lah kerana minat dan enjoy dalam berblogging.duit tu akan dtg kemudian.

Roza Ami Nanomiya said...

ko bg jer lah aku RM40 tu

Bigdaddyz said...

banyak gak tu...lepas lah 5 pasang kasut ....hehe

nurul huda jumri said...

aku baru sekali cash out spjg 1year plus nih..huu..tp tkpe,kite berblogging bkn nk duit semata2 kan...hee=)

Lydia said...

aku bru nk bjinak2 dgn bloger zati..dLu x minat gak..but lma2 serOnok plk..klu x nk duit 2 bank in kt account aku yer!! :-P