Friday, June 10, 2011

"STAGE" Stock Clearance; 4 more days left!!!

Hyehye.. :)

Eh eh senyum2 lak..Mana taknya baru beli INI!!!!!
Eyeshadow 2 ketul, eyeliner kaler ijau xble blah + Lipstick...All rm48 ONLY!!!

Each item RM12 jerk!!!Erkkk mana nak dapat yerk..eyeshadow xde jenama pon mahal kan..lipstick rm12 mana nak carik..Lagipun eyeshadow dia sangat best. Calit sikit, terang benderang :). Rasa cam nak amik sume kaler la pulak..lipstick pon rasa cam nak beli macam2 kaler...Adeihh..ada jugak yang pegi lagi ni..huhu..sabor2 jimat beli barang untuk baby lagi penting ye..huhu..

Yang terkilannya banyak dah yang abih stock. Compact powder, eyeliner black, mascara..abih dah..huwaaa..kalo tau ada clearance stock ni awal2 dah pegi beli..huhu..

Okayla..sesapa nak pegi beli cepat2 pegi beli before abih..ada lg 4 hari..kat Qbay Mall yerkk :)

17 comments:

RuZaNNa said...

hehehe..yeahhh...mari2..mari beli..panas..panas..hehhee..ana beli gak..yg lain??bila lgi??jom2..serbu...!! hik3x..

saza said...

@ana...haha..tu arr..silap2 pegi lagi ni.. :p

aTy _faRed~ said...

kalau lar dekat.....................[sob sob] jeles ramai update shopping kat stage..

*Miss Syahnia* said...

amboi melawa lah pasni yea kak
hihi..

saza said...

@aty..hehe..jgn jeles yerk :)
@syahnia..haha..yelakan kalo rajin..suke buat koleksi je ni

Lydia said...

huhuhuhu..pas ni kene rajin bertOuch-up lh yer..

PurPLe LaDy AiFA said...

org beli time kt kch aritu.. borong habis2

saza said...

@baya..haha..aku ni rajin time nk g kenduri je..tp, lipstick wajib pkai tiap ari
@eppa..yekeeee..best kan??td try best je..arga lak murah..mmg x pk byk la trus beli

aNiS tHe BumbleBee said...

wowohhh..kenmainnn!! org kata kalo suka bertacap2,bergaya2,bebi boy..cewahh!

MissB said...

Harus gi terjah esokkk..compact powder + lipstick + blusher dah nak habisss

Wan Adawiyah said...

h3h3h3 beli juge yea...memang giler wan pun ingat nk beli lagi....h3h3

Ati Masrif said...

kat mana tu cayang
tak pernah dgr pun tmpt tu :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

hehe
next contest aku barangan kecantikan mcm tu

Bigdaddyz said...

err tak pakai lah barang2 tu...org pompuan guna lah...hehe

Sharinginfoz said...

wow macam2 ada

nurul huda jumri said...

skg ade lg ke?? aku punye eyeshadow n eyeliner dh mau abih nih..

Peri PiA said...

wahhhh STAGE!!