Thursday, May 12, 2011

2 Dress + 1 jacket =RM119

Shopping time!!! Yang tak dirancang n takde dalam bajet pon..huhu..
Jumpa link yg my sis "like" kat facebook;

browse dia punya dress collection trus jatuh hati ditimpa baju..cehh. Sumenya cun2 n price pon okla tak mahal sangat. Lagipun sy memang tengah cari dress. Sebab bila pakai dress ni rasa selesa banget la pulak kan.

Kalau beli 3 helai FREE DELIVERY!!! Nak jugakkan Free tu gigih cukupkan 3 helai..huwahuwa..Nak tengok apa sy pilih?..Taraaa
I like the color
 Pilih yang ini sebab wawa cakap org preggy 5mth pon leh muat lagik+kaler hitam
  
Ohhh..jacket ni adalah pengaruh akak and the price RM30 only!!!Jacket ni comel n nampak cam tak tebal je..leh buat ala2 cardigan nnti..pakai ngan dress itam kat atas tu mesti cun..yayyy

Balik2 kerja baru cakap ngan hubby nak beli pastu nak pinjam duit dia..pasal gaji lambat lagi..<buat muka kesian>. Sambil cakap kat dia nanti bulan depan janji tak beli pape dah..huhu..

Tapi hubby cakap..apala pinjam..amik je la..huhu (tau dah saje je..hehe) ...

Thanksssss my laling :) 

9 comments:

Peri PiA said...

ok,jeles sekian :P

saza said...

@pia...heheeh..maceh :p

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ye ker next month x soping lagik?

RuZaNNa said...

cun nyer zti dress2 dia..cntik2..hik3x..lwk la zti nih..pndai b'lakon yea?? ;p

saza said...

@kapten..iyelaaaaaaa..huhu
@ana..cantik kannnnnn..hehe...pandai ler bab2 camni :)

nurul huda jumri said...

wawawaaa....aku suke la yg itam tu,siyes sgt gojes wey!

saza said...

@nurul..cantek kannnnnnnn..hehe..kalo best nnti nk beli lg :) ..opsssssss..haha

aNiS tHe BumbleBee said...

skang, aku punya uniform, cardigan je..pakai singlet kt dalam, nak kuar,sarung cardigan.kalo terajin je pakai blaus2.keh3x!

Jard The Great said...

aku dah lama tak shopping kot... kali terakhir raya tahun lepas. weeeeee