Friday, May 20, 2011

I'm 28 & I'm HAPPY...Alhamdullilah :)


yupsss..I'm 28 (w'pon muka cam sweet 18 kan kan kan..haha)..


Alhamdullilah..bersyukur pada segala nikmat yang Allah berikan. I've great loving caring family & friends :) . Allah juga temukan saya dengan seorang suami yang baikkkkkk sangat :) .Allah juga makbulkan doa kami untuk dapat baby cepat2. Insyaallah moga Allah kabulkan doa kami agar baby sentiasa sihat dan selamat dilahirkan. Dan sy berharap agar sy tidak melupakan segala nikmat yang Allah berikan ini....

Pagi2 lagi sampai office, my fren ana tetiba bagi Blueberry cheese cake untuk sy!!Waaaaa..rupanya2 dia buat malam tadi. Terharu sy :) . Tatau nak cakap kecuali ucapan THANKS :)




Yummy..sedappppppp banget :) 



What else I want in my life???Allah dah bagi semuanya..Sy yang patut membalas pada-NYA pulak.. :)


p/s: me & hubby demam n selsema lak sejak semalam...arini kami berdua masih ting tong lagik..hehe..sehati sejiwa tak demam pon nak sama2..haha 

5 comments:

RuZaNNa said...

hehehee...mmg sehati sejiwa la korg nih..b'jangkit2 lah tu..kih3x..

about the cake, no prob at all..mkn puas2 k..it's ur fav cake i think..eh x2..semua kek yg ada nama cheese...say cheese...hee.. =D

cik selamah kundang said...

selamat tua tipah.jaga baby elok2

Aimi dan Pakcik Hashim said...

cheese kek tu nampak terlalu banyak utk ko

Peri PiA said...

yummy!

Daleela said...

Hehehe samalah 28 jugak... kehkehkeh mudakan?