Monday, May 23, 2011

My Birthday Celebration

Alaaaaaa..blog yang sy suka baca, dia privatekan la pulak..huhu
.......................................

Assalamualaikum. Tup2 je dah Isnin kan. Sy dah berusia 28 tahun, 3 hari..hehe. The celebration this year simple aje but sy happy :) .

Friday sy just sambut with my hasben kat luar. Just makan Johnny steamboat (sebab selsema lak dua2 kan..) pastu nonton Nur Kasih ( ohhh..berdebar kot takut adam mati..huhu). Gambar sy letak nanti yerkk..

Sabtu tu me n hasben plan nak buat makan2 sikit kat umah. Just panggil opismate yang rapat..Sy just terpikirkan spagetti jerk. Yang paling senang nak buat kan..hehe..Jomla layan gambar
Ni la the foods..Spagetti buatan sy, fries gorengan sy, sate pasar malam + mango CAKE
 Walaupun nak jadi mak budak, nak gak tiup2 lilin lagi yerk..haha




Tetamu yg datang..thanks guys.. :)

Happy lak dapat buat makan2 cam ni..lenkali nak buat lagi laaa..for Hari Raya ke nanti..hehe

Kla..sampai sini dulu :)

7 comments:

cik selamah kundang said...

sori aku tk pegi.btw,HBB

RuZaNNa said...

syg xdpt gi..kalu x,leh rsa spegetti zti tuh..huhu..terliur tgk..yum3x..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

org kl jangan lupa ajak2 ayam rumah terbuka ko

daddyzkool said...

selamat hari tua...kiki

Peri PiA said...

apa salahnya :),tiup elok2 hihi

aNiS tHe BumbleBee said...

wiwittt!! laa dekat2 rupanya besdei kitaaa!padanla ada kemistri.hak3x!!

hepi belated bdayy!!smoga ko&baby sihat2 hendaknya..word utk kita pada tahun ini adalah: PUSH!PUSH! har!har!har!

MissB said...

Happy birthday!!!
I mcm kenal jek dua org dari kanan tuh hehe ;p