Friday, May 27, 2011

Baby Carrier

Assalamualaikum..

Insyaallah our travel plan next year nak pegi Mumbai-New Delhi. Nak tengok Taj Mahal!!! Salah satu xtiviti lagi maybe pegi padang pasir kat Jaisalmer. Kitorang akan naik train. So, rasanya amatla memerlukan baby carrier ni kan memandangkan Insyaallah my baby pon kena ikot skali..ngehngeh..

My sister kan rajin google2 diala yang dok sajes kan...



macam ni ok kan..siap ada net tu lagi..

Ok jugak kan senang nk bergerak 

Yang ni lak kalo time nk shopping ke leisure ok gak kan :) 

Ohhh..yang ini comellllllll!!!

Sling bag memang banyak kat pasaran tapi rasa cam tak konpiden lak nak pakai sling2 tu..

Okayla..sesapa yang nak tengok lagi bolela ke website ni..

http://www.babycarriersguide.net/

p/s: padahal barang2 keperluan lain langsung tak beli pon lagi..hehe

7 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

bjourn baby carrier pon ok gak.. hehe

saza said...

aar..ok gak tu.. :)

nurul huda jumri said...

waahhh...sonoknye leh g jenjalan makan angin..bwk baby lg..

happy shopping brg baby!

p/s: brg mak die pon mesti tk kalah soping..haha..

*Miss Syahnia* said...

sis, bestnya mlncong
ke luar negara.. ;)

itu yg pntg kan
tak perlu penat mndukung
baby nanti..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

syoknya dapat travel2

Peri PiA said...

suke yg last tu

a.n.n.e said...

beli beli jangan xbeli..xpe baby tu nanti byk nanny n manny leh tolong jaga kat India tu nanti