Wednesday, May 25, 2011

Nak Jadi Model + dapat RM100??

Assalamualaikum...

Hye preggy2 lady sekalian..

Berminat nak buat 3D/4D scan percuma tak? Bukan takat FREE, dapat lak rm100

"Free 3d4d scan include CD & printout for those mummy interested to become model from 3-5 june 2011 at penang.... rm100 will pay for the mummy to become model on that day .... mummy need to attend 1 of the session...(24-30wk mummy only)... hurry up !!!... limited place..."
 
 Location kat EQ hotel Penang. Mommy just need to attend 1 session je (lebih kurang 3 jam) 
Actually event ni untuk bagi doc try the machine. Kita ni macam jadi model ujikaji la gitu plus dapat lak RM100 :)
 
Sesape yang interested,  just register ur name kat sini;

3D/4D Scan

I already register my name :) ..weeeeee

14 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

cepat jer ko

saza said...

@kapten..biasala aku pantang tgk perkataan FREE

cik selamah kundang said...

model swimming suit tade?aku nk jadi ni

saza said...

muney..kalo ada pon aku xkan rekemen nama ko..lalalala

Ati Masrif said...

salam..

untungnya mummy lani..

dpt san free

n

dapat duit lagi


^_____~

Mr PenyuBiru said...

aku cam teringin jer.hehe

saza said...
This comment has been removed by the author.
saza said...

@ati masrif..hehe...kbetulan je jumpa benda ni

saza said...

@penyu..ce cuba ko tanya org tu..haha

Peri PiA said...

zati x join? :)

aNiS tHe BumbleBee said...

kalo aku kt malaysia,konfem melompat dah pegi nih!!haishh!!

saza said...

@pia..awal2 lg dah register..kikikik
@anis..hahaha..tu lerrr sape soh ko jauh sgt

J.M.R said...

untung jadi preggie mummy..heheh..rejeki anak2..

saza said...

@J.M.R..hee..alhamdullilah :)