Monday, April 4, 2011

14 Weeks; Suarku Udah Ketat!!Ermm..

Aii aiii aii..

Sekarang nak pegi keje banyak masalah. Nampaknya suar dah tak selesa. Yang ok just legging yang size L je..Yang size S n M memang tak selesa la..Rasa senak perut ni bila pakai.

Ingatkan tak mao start shopping lagi. Nampak gayanya nak kena beli maternity pants dah ni. Aiyak..aritu tengok kemain besar suar tu. Tak jadi nak beli. Sekarang terpaksala beli. Legging pon kena beli size L je la..Pasni XL..Waaa..Baju, cam takde prob pon. Sebabnya berat ni langsung tak naik walaupun baby dah makin membesar. Perut pon nampak sikit je. Orang dok cakap sy ni kurus je tak nampak perut n soh makan banyak2..LOL..takpela kan yang penting size baby kat dalam adalah size normal. Ke besor sket sebab berdasarkan size baby tu expexted deliver date makin cepat lak dahhh..hehe..

Selera makan pon dah okeyla sket drp b4 ni walaupun still ada loya lagik. Tingin lak nak makan banyak2 n macam2. Bilala tu yerkk..Tapi pasni pikirnya $$$$ nak shopping suar la pulak dah..n tak lama lagi baju lak kot. Nak beli yang leh dipakai kalo tak preggy gak. Takla membazir kan. Ermm.

Okeyla..Jom shopping!!!

2 comments:

Peri PiA said...

:)

Nurul Huda Jumri said...

eppa pon cari suar maternity gak..gi cari kt modernmom...hihi..