Tuesday, April 26, 2011

Sponsor Trip

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Yups Beijing. Sy penah bergambar depan banggunan di atas wokeyhsss :p

Yesterday tetiba je dapat emel jemputan frm HR. Sponsor trip to Beijing for 6D5N include flight tix, hotel, mkn n trip lawatan. Best kannnn. Yela sy yang jakun ni mana pernah ada orang nak sponsor pi melancong mana2. Walaupun sy penah pi Beijing tapi maybe trip ni lain sikit la kot sebab dengan company. Dulu backpackers style je. Bayangkan kitorang punya bajet tak sampai RM2k selama 2 wks n leh p ke Guilin-Chengdu-Xian-Beijing. Dengan company 3k pi Beijing je..huwahuwa..lantakla bukan duit sy..hehe.

Sekarang ni tengah pikir2 lagi. En. suami yang baik hati takmao sy bersedih bagi keizinan. Dia soh sy pikir sendiri..Waaa..camana tu. Sy rasa cam nak pi jumpa doc n mintak opinion doc dulu. Pape pun sy taknak suami sy sedih..Ermm...Kalau my husband dapat ikut kan best.

Okayla. Nanti citer lagi bila dah ada keputusan :)

5 comments:

Peri PiA said...

bestnya

tanya pendpt family dulu,kalao larat pg la :)

saza said...

@pia...okeys :)

Jard The Great said...

laaaa.. zati rupanyaaaaaa! hahaha.. aku tak perasan la beb. soooo sorry

Rozami said...

ko kan pregnat. rehat2 rumah lah
haha

saza said...

@jard..aiiii..ko memang!!!
@kapten..cis..yela2..tengah pikir2 ni