Friday, April 29, 2011

Balik Kampung!!!

Assalamualaikummmmm..

Malam tadi nonton citer Cun kat Astro First. First time cuba astro first ni kan. Cantik betul la kg durang ni..Salah satu sebab nak tengok sangat adalah sebab pelakonnya Maya Karin & Remy!!hehehe
For me, citer ini adalah biasa2 je. Takde gempak pon. CIter2 santai sesuai ditonton seisi keluarga. Tapi mengalir gak air mata ni part2 sedih sebab part sedit tu mengingatkan sy kat arwah adik macam contohnya dialog adek si Atan ni.."tok kata, mak & ayah dah dok dekat Allah" ..

Kesuluruhannya, citer ni adalah biasa for me. Kalo takde 2 org pelakon ni, lagila citer ni jadi citer biasa...
.............................................................

Arini adalah hari yang paling MALAS sekali bekerja (walaupun takde keje pon kan..haha). Sebabnya esok nak balik Kelantan..yipeeeeee..Lama gel tau tak balik. Last adalah time sy kahwin dulu..hehe..Sekarang baby dah 4mths..means 4 months la sy tak balik..Ohh sangat rindukan my parents n kg halaman. :)

My sista n abg pon akan balik jugak. Except abg sy yang ke 2. Huhu..Tak dapat jumpa Baby n Imaan. Alang2 kami semua balik, aboh plan nak buat kenduri kesyukuran sikit for me yang tengah preggy ini. Sekali la kot ngan my SIL..Dia pun preggy jugak :) ..Plus untuk arwah adik sekali.

Sesiapa yang baca ni, sy jemput sekali datang umah... :)

7 comments:

Rozami said...

memang citer tu x best
nasib baik ko layan kat tv
yg layan kat panggung lg rugi

Nurul Huda Jumri said...

wahh..blk kg ea??happy holidays dear~
take care alwez!

aku blk jap je mlm ni,sok ptg blk penang blk..mao pindah n cuci umah..

Peri PiA said...

slmt bergembira dikg

hehe,xtgk wyg pon..nsb

saza said...

@kapten..tu arrr..kena tengok santai2 kat umah ok la..
@huda..aarr..thanks..sorila aku x dpt membantu mengemas..huhu
@pia..thanks :)

RuZaNNa said...

zti,bes nyer nak blk kg...uhuuhuu..kalu ana jdi p klantan, leh gak singgah umh zti kan..huu..xpe lah,mayb next time.. =))

saza said...

@ana..yelaaaa..lm x balik kg :) ..tu laa..xpe nxt time dtgla kelantan :)

aNiS tHe BumbleBee said...

aaaa...nnti aku sampai....ko jgn terkejut lak eh.keh3x!